Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Κόντρα στην Τουρκία η Ελλάδα

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Με 14 παίκτες, μετά και το «κόψιμο» του Πατ Καλάθη αναχώρησε χθες το πρωί η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ για το Μπάμπεργκ, όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνεται εκεί με τη συμμετοχή της Γερμανίας, της Τουρκίας και του Βελγίου. Ο Ηλίας Ζούρος είναι ικανοποιημένος από όσα έχει δει ως τώρα και περιμένει την ενσωμάτωση του Νικ Καλάθη για να έχει πιο ποιοτική περιφέρεια. Ο άσος του Παναθηναϊκού επί γερμανικού εδάφους αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του, δείχνοντας αν μη τι άλλο ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πόδι. Είναι έτοιμος και περιμένει από τον ομοσπονδιακό προπονητή τη στιγμή που θα του πει να σηκωθεί από τον πάγκο και να μπει στο παρκέ.

Σε ό,τι αφορά το τουρνουά του Μπάμπεργκ τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, καθώς η παρουσία του πρωταθλητή ΝΒΑ με τους Ντάλας Μάβερικς, Ντιρκ Νοβίτσκι, αποτελεί σπουδαίο γεγονός για τους Γερμανούς. Πάντως, ο σούπερ-σταρ των Ντάλας δεν σκοπεύει να παίξει στη Γερμανία, ακόμη κι αν κρατήσει αρκετά το λοκ-άουτ. Ο λόγος; «Θα πρέπει να επιλέξω μια ομάδα και οι άλλες θα... θυμώσουν. Και δεν θέλω να συμβεί αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νοβίτσκι, ο οποίος είχε πληροφορηθεί για το ενδιαφέρον της Άλμπα, της Μπάμπεργκ και της Μπάγερν Μονάχου.

ΣΗΜΕΡΑ 19/8
Ελλάδα-Τουρκία 18:30
Γερμανία-Βέλγιο 21:15

ΑΥΡΙΟ 20/8
Τουρκία-Βέλγιο 16:00
Γερμανία-Ελλάδα 18:30

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/8
Βέλγιο-Ελλάδα 15:30
Γερμανία-Τουρκία 18:15

Στο Conn-X θα δουν την Εθνική ομάδα μπάσκετ οι φίλοι της «επίσημης αγαπημένης» στο τουρνουά της Γερμανίας, 19-21/08. Το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ απέκτησε τα δικαιώματα των τριών αγώνων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη διοργάνωση, στην οποία θα συμμετάσχουν, επίσης, οι Γερμανία, Τουρκία και Βέλγιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου