Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Ίντερ - Ολυμπιακός 2-2

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό που μέχρι το 30ο λεπτό είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, όμως η αστεία αποβολή του Μέλμπεργκ άλλαξε τη ροή του αγώνα. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε παίζοντας εξαιρετικά βρέθηκαν με 2-0 μπροστά στο σκορ χάρη στα γκολ των Φέισα και Μοδέστο.

Στο δεύτερο μέρος η Ίντερ εκμεταλλεύτηκε την κούραση των παικτών του Ολυμπιακού και ισοφάρισε το ματς σε 2-2 με τον Πατσίνι να πετυχαίνει δυο γκολ. Μάλιστα ο Ιταλός έχασε άλλες δυο ευκαιρίες για να κάνει χατ-τρικ, αλλά οι επιλογές του ήταν άσχημες
Ο Ολυμπιακός έδωσε την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση του καλοκαιριού στην Γενεύη με αντίπαλο την Ίντερ, η οποία φέτος επιδιώκει να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου με τον Γκασπερίνι στον πάγκο.

Μέσα οι "νέοι"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με δεδομένες τις απουσίες των Ριέρα, Ιμπαγάσα, Τοροσίδη και Τζεμπούρ κατέβασε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, η οποία είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί και στους επίσημους αγώνες με αυτόν του Σαββάτου απέναντι στην Καβάλα να είναι ο πρώτος.

Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Κοστάνσο, ενώ από αριστερά προς τα δεξιά άρχισαν οι: Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μοδέστο. Στα χαφ είχαμε τους Φείσα και Ουρτάδο, ενώ λίγο μπροστά τους ξεκίνησε ο Φουστέρ. Στα άκρα αγωνίστηκαν οι Φετφατζίδης και Γέστε, ενώ μοναδικός προωθημένος άρχισε ο Μιραλάς.

Η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή, γύρω στους 35 βαθμούς, γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Τέλος να σημειώσουμε πως εκτός αποστολής για την Ίντερ ήταν και ο Ετό, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει στην Ανζί για 20 εκ. ευρώ το χρόνο, ενώ εκτός έμεινε και ο Σνάιντερ με τα αγγλικά ΜΜΕ να συνδέουν την απουσία του με τις φήμες για συμφωνία των "Νερατζούρι" με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου